Dette er en av våre mest populære timer og det er ikke uten grunn. Her får du den komplette treningstimen med både kondisjon og styrke i ett.  Med inspirerende instruktør, herlig musikk og enkle trinnkombinasjoner blir du dratt med på en effektiv og pulsdrivende kondisjonsdel. I tillegg etter dette får du en effektiv og god styrkedel som strammer og styrker hele kroppen. Varer i 45 min.

  • Beskrivelse

Vi starter timen med en rolig oppvarming, deretter er det en 20 min. kondisjonsøkt hvor du beveger deg med enkle trinn til herlig musikk og inspirerende instruktør. Timen vil øke i intensitet og du vil selv kunne velge høy-intensitet med hopp og løp, eller lav-intensitet uten hopp og løp, uansett ditt valg vil du oppleve god puls og bli svett i panna. Kondisjonsdelen avsluttes med en nedtrapping hvor vi roer ned pulsen, før vi går over til styrkedelen.  I styrkedelen som varer 20 min, vil det bli brukt egenvekt. Her kjøres det litt tøffere stil og musikken gir deg motivasjon til å øke intensiteten. Hele kroppen styrkes gjennom gjentatte repetisjoner og variasjoner, med hovedvekt på de største muskelgruppene. Instruktøren veileder og inspirerer deg til å gjennomføre øvelsene uansett hvordan form du er i slik at du kan utføre på ditt nivå. Timen avsluttes med en lett strekk og du forlater timen med bedre kondis og en sterkere kropp! 

  • Hvem passer timen for

Timen passer for alle, uansett form og alder. Ved at du selv velger intensiteten i kondisjonsdelen og alternativer i styrkedelen vil du få en super treningsøkt som dekker behovet for både pulstrening og styrketrening for ditt nivå.

 

Hard, enkel og effektiv time! Målet er at du skal føle deg helt rå når du går ut fra timen!