Digitale verktøy

Våre digitale verktøy vil ikke erstatte din trening, men de kan motivere deg til å trene regelmessig, inspirere deg til å prøve nye aktiviteter og følge med på ditt belønningsprogram eller dine fordelsavtaler.

Booking gruppetimer

Vi er stolte av å ha et så variert tilbud av gruppetimer. Vi har gjort det enkelt for deg å booke, enten det er på web eller via app. Vi har laget en filtrering som gjør at du kan velge type time, nivå på timen, farge  og varighet. Dette gjør det enkelt å finne dine favoritter og planlegge. Vi oppfordrer deg til å teste nye timer for variasjon og inspirasjon. Kanskje finner du nye favoritter?

Booking PT

Ønsker du ekstra hjelp til å nå dine mål eller trenger et lite "push" for å yte det lille ekstra når du trener? Da anbefaler vi at du booker en time med en av våre personlige trenere. du kan raskt se hvem av våre PT som er ledige for booking på dag og tid som passer for deg. Har du ikke kjøpt PT timer kan du gjøre dette samtidig.

Opparbeidelse av belønning

Vårt belønningsprogram er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. 

Aktivering

Vi anbefaler alle våre medlemmer å aktivere belønningsprogrammet som er gratis og helt uforpliktende, med fare for å være både motiverende og engasjerende!

Treningshistorikk

Vi loggfører dine treningsbesøk. I tillegg kan du via treningsappen Strava få ekstra oppsparing av poeng. Du vil finne din oppsparing av poeng og informasjon under Min side.

Konkurranser, aktiviteter og belønning

Vi har integrert noen av våre elektroniske quiz, konkurranser og aktiviteter i vårt belønningsprogram, slik at du vil få litt ekstra oppsparing av poeng i programmet om du deltar på disse.

Fordelsprogram

Spenst har en GRATIS fordelsklubb. Dette har vist seg å være en stor suksess. Våre aktive medlemmer får litt bedre rabatter og fordeler enn de som ikke er aktive medlemmer på treningssenteret. Er du ikke registrert medlem i fordelsklubben kan du sende sms Spenst til 2012. Ved innmelding vil du motta sms og e-post. Innmelding er gratis og åpent for alle. 

Dette får du:

 

Fordelsklubb medlem -  Medlemskap på Spenst senter

  • Mottar sms kuponger på gratis eller rabatterte varer og tjenester fra 5-30% på trening og treningsprodukter som kan innløses på ditt lokale treningssenter
  • Tilgang til rabatter og spesialtilbud fra Spenst og samarbeidspartnere fra 5-40% på ordinære priser i samarbeid med våre partnere innen treningsutstyr, reiser, telefoni, overnatting m.m.
  • Nyhetsbrev med tips og råd innen kosthold, trening og mye mer.

Fordelsklubb medlem - Trener ikke på Spenst senter 

  • Mottar spesialtilbud på treningsmedlemskap
  • Tilgang til rabatter og spesialtilbud fra Spenst og samarbeidspartnere fra 5-40% på ordinære priser i samarbeid med våre partnere innen treningsutstyr, reiser, telefoni, overnatting m.m.
  • Nyhetsbrev med tips og råd innen kosthold, trening og mye mer.

Ofte stilte spørsmål

Kontaktpersoner

Eirin Bolle
Se e-post