Første gangs innlogging

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos Spenst, velger du ″Ny bruker″. Her skriver du inn ditt mobilnummer - og du vil få tilsendt et passord direkte på SMS til din mobiltelefon. Dette passordet kan du selv bytte til det du vil fra ″Min side″.
Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos Spenst fra før, må du ta kontakt med senteret for å få lagt dette inn for deg. Etter at dette er gjort, kan du registrere deg på nytt.

Generelt

Du kan melde deg på time fra kl 22.00 2 dager i forveien før timen starter. Vi henstiller alle til å slette reservasjon av time dersom man av en eller annen grunn ikke kan møte på timen.

Viktig, du kan bli utestengt fra nettbokking

Dersom du ikke møter til 3 bestilte timer, blir du utestengt fra å kunne bestille via sms eller nettet i 30 dager fra første utelatte time. Du vil kunne booke deg på timer nede på senteret.

Du vil se hvor mange ikke-møtt timer du har fra før når du bestiller timer på nettet.

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på ″Logg inn″ og skriv inn ditt mobilnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å reservere.

Reservasjon av timer (Krever innlogging)

Øverst i venstre hjørne av timeplanen skal du finne navnet ditt -dette er en bekreftelse på at du er innlogget.
Litt nedenfor navnet ser du en valgboks -her kan du velge uke for reservasjonen.
Du får nå opp en timeplan der du vil finne timene du kan reservere. Selve reserveringen er enkel: Klikk i den hvite ″ballen″ i/ved siden av timen din. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på ″Reserver″ eller ″Avbryt″. Her kan du også merke av om du vil ha tilsendt en sms-påminnelse slik at du ikke glemmer å møte opp. (NB: Timer som ikke har en hvit ″ball″ ved siden av seg, kan ikke reserveres -enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke er mulig, eller fordi de er for langt frem i tid til at du får lov til å reservere).

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken ″Min side″.

Sletting av reservasjoner (Krever innlogging)

Klikk på den avmerkede ballen ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt». NB! Det er viktig at du sletter påmeldingen din dersom du ikke kan møte, slik at andre har anledning til å få din plass. Påmeldingen må slettes innen 2 timer før timen starter.

Få oversikt over dine reservasjoner (Krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Her vil du også kunne melde deg på eventuelle kampanjer.

Bytt passord (Krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Glemt passord

Velg «Hent passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få passordet tilsendt på SMS og epost – gitt at disse mobil/epost finnes hos treningssenteret.

Om ventelistesystemet

Du kan sette deg på venteliste på timer fra nettbookingen eller terminalen dersom timene allerede er fullbookede.
Når noen melder seg av og det blir ledig plass til deg, vil du få en sms om at du har fått plass på timen. Du må møte opp på vanlig måte og ta ut din billett innen 5 minutter før timen starter.

Viktig

Dersom du står på venteliste og ikke har fått plass må du møte på senteret og dra kortet ditt i terminalen senest 15 minutter før timen starter dersom du vil beholde «din plass i køen». Alle ventelisteplasser som ikke er bekreftet slik vil ellers falle vekk 15 minutter før timen starter.

5 minutter før timen frigjøres ALLE plasser som det ennå ikke er skrevet ut kvittering for. Dermed vil de som fortsatt står på venteliste få de ledige plassene.

Rekkefølgen på din ventelisteplass bestemmes av når tid du opprinnelig satte deg på venteliste – det er ikke «først til mølla» når det er 5 minutter igjen – den som har stått lengst på venteliste får plass først.