Nå kan du benytte deg av vårt online treningstilbud i samarbeid med LesMills. Tren via mobil, nettbrett, datamaskinen eller TV, uansett hvor du er og hva du ønsker. Du får ubegrenset til gang til over 1000 treningsklasser og ulike typer av dans, styrketrening, kondisjonstrening, sykkel, yoga, pilates etc.

Tren etter verdenskjente program som BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE, BODYATTACK, SH'BAM, LES MILLS GRIT eller nyt en guidet utøyning, avslapning og maindfullness time. 

Du får:

• 1000 forskjellige treningstimer
• Dagbok 
• Teknikktips
• Utfordringer

Spenst og Les Mills forstår hvor viktig en sunn livsstil er. Vi forstår også hvordan en travel hverdag gjør at det ikke alltid er enkelt å komme seg til treningssenteret! Dette er grunnen til at vi vil introdusere deg for LES MILLS on Demand - der det ligger over 1000 treningsøkter som du har tilgjengelige når som helst og hvor som helst.

I samarbeid med LesMills kan du registrere deg å få en GRATIS prøveperiode. Er du fornøyd, kan du fortsette med rabattert betalingsløsning som medlem på Spenst.

Få ubegrenset tilgang til treningsøktene Les Mills elsket av millioner til en eksklusiv Spenst medlemspris på kr. 100/mnd. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. 

TREN NÅR DU VIL - HVA DU VIL - HVOR DU VIL! 

Aktivering og betaling gjøres direkte til LesMills. Du kan enkelt registrere deg i dag.

AKTIVER GRATIS PRØVEPERIODE