PT Start-time er inkludert i de fleste medlemskap hos oss.

Benytt deg av din gratis introduksjonstime med en Personlig Trener, og få svar på det du lurer på - pluss mange gode tips om effektiv og riktig trening!
Alle som blir medlem på Spenst Skjebergsenteret ønsker det samme: å komme i gang med gode treningsrutiner. Vi vet hvor viktig det er å lage en god plan og gir derfor alle nye medlemmer i introduksjonstime (PT Start) med Personlig Trener (PT) inkludert i medlemskapet. En kickstart på treningen din!

Hva skjer på en PT Start-time?

En PT Start-time er din introduksjon til Spenst Årnes! Uansett om du har trent mye før eller er helt ny på treningssenter vil du ha nytte av denne timen. En av våre dyktige Personlige Trenere vil snakke med deg om ditt mål for treningen. PTèn vil så gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din for å trene mest mulig effektivt og ikke minst vil PT´en ha fokus på at du skal finne treningsglede. Derfor kommer dere til å snakke mye om hva det er du synes er gøy å trene, og hvordan du finner de aktivitetene du liker. PT´en vil vise deg rundt på senteret og gi deg svar på det du lurer på om individuell trening, gruppetrening og trening med personlig trener.

Nedenfor kan du booke en PT Start-time

SLIK GJØR DU:

  • NB: Du må være innlogget som medlem på siden vår for å kunne booke. Deretter kan du booker din PT Start-time nedenfor. Velg PT og ledig tidspunkt som passer for deg.
  • Du møter opp i resepsjonen på avtalt tidspunkt der din PT møter deg.
  • Dere gjennomfører introduksjonstimen som inneholder:
  1. samtale om ditt mål for treningen
  2. anbefalinger om hva du bør trene
  3. gjennomgang av ulike øvelser som er tilpasset ditt nivå og dine mål
  4. anbefalinger om hvordan du kan sette nye mål
  • Ved behov kan PT´en også forklare deg hvordan du booker både gruppetrening og Personlig Trening hos oss.
  • Online Trening. PT´en også vise deg hvordan dette fungerer – et supert alternativ om du vil ha mulighet til å også gjennomføre treningsøkter hjemme, på reise eller på ferie.

Hvor lenge er min gratis PT Start-time tilgjengelig?

Din gratis PT Start time er tilgjengelig for booking inntil et år etter innmelding i Spenst Årnes. Men for at du skal ha størst glede av timen anbefaler vi deg å kickstarte medlemskapet ditt med denne timen. Og som du har sett er det mange gode grunner til å benytte seg av denne gratis timen!

Hva er IKKE en PT Start-time?

No worries, en introduksjonstime med personlig trener er ikke en ensom bootcamp der PT'en skriker for å få deg til å gi alt. Dette er din mulighet til å sette ord på motivasjonen din for å starte å trene. Våre dyktige personlige trenere jobber hver dag med å kartlegge våre medlemmers motivasjon for å trene. Der du har målet har vi svaret på hva og hvor ofte du bør trene for å nå ditt mål. Din veiviser med andre ord!

Nedenfor kan du booke din PT Start-time om du er innlogget.

PT Start