Her finner du mer informasjon om medlemsvilkår og hvordan Fordelsklubb-medlemskapet fungerer. Det er helt gratis å melde seg inn i Spenst Fordelsklubb .
Som Fordelsklubb-medlem samtykker du i at Spenst Norge kan sende deg treningstips, medlemsinformasjon, gode tilbud og relevant informasjon via SMS og/eller e-post.

FORDELSKLUBB

Spenst har et Fordelsklubb-medlemskap som gir alle som registrerer seg i programmet rabatter ved kjøp av varer og tjenester fra Spenst og hos våre samarbeidspartnere gjennom Fordelsklubb-medlemskapet. 

Du velger selv i hvilken kanal du ønsker å bli kontaktet. SMS kan kun sendes til mobilabonnenter som er tilknyttet det norske mobilnettet.

For å bli medlem må du være over 16 år og ha adresse i Norge.
Som Fordelsklubb-medlem, samtykker du i at Spenst Norge kan lagre person og kjøpsopplysninger om deg som grunnlag for medlemskampanjer.
Fordelsklubb-medlemskapet er koblet mot ditt mobilnummer som også fungerer som identifikasjon i stedet for din kunde-ID.

Spenst Norge AS, Ryggeveien 96, 1528 Moss er ansvarlig for behandling og oppbevaring av dine personopplysninger. Spenst Norge lagrer og behandler personopplysningene i forbindelse med statistikk, typisk som grunnlag for direktemarkedsføring. Informasjonen du oppgir benyttes kun av Spenst Norge til å gi deg bedre service og tilbud.

Personopplysninger utleveres aldri til utenforstående. Du har rett til å få informasjon om dine personopplysninger som er lagret hos Spenst Norge uansett hvordan disse er registrert.

Du kan når som helst avslutte ditt Fordelsklubb-medlemskap. Dette kan gjøres via www.spenst.no, via e-post, kodeord (Send Spenst STOPP til 2012) eller ved å kontakte kundeservice på post@spenst.no. Det er ingen bindingstid. Etter 6 uker vil alle dine personopplysninger bli slettet.

Spenst Norge forbeholder seg retten til å fravike dette punket ved forsøk på svindel.
Medlemmene er selv ansvarlige for å informere om endringer i kontaktinformasjon - som navn, adresse, mobilnummer og e-post.

Spenst Norge kan gjøre endringer i vilkårene for Fordelsklubben. Endringer i vilkårene varsles til medlemmer senest 6 uker før endringen trer i kraft.

Avtalen gjelder inntil den sies opp/avsluttes av en av partene.

FORCE MAJEURE

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Spenst Norge å oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med uttak av bonus eller kjøp av produkter/tjenester, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.  

DATASIKKERHET OG BRUK I DIREKTEMARKEDSFØRING

Den ansvarlige databehandleren er Spenst Norge AS, Ryggeveien 96, 1528 Moss, Norge.
Spenst Norge lagrer, prosesserer og benytter dine personlige data, som navn, adresse, epostadresse og mobilnummer, for å kunne verifisere ditt mobilnummer, sende tilbud og kontakte deg i forbindelse med ditt Fordelsklubb-medlemskap.

Ved å samtykke til elektronisk kommunikasjon (SMS/epost) i Fordelskluben via registreringsskjema, samtykker du til at Spenst Norge kan samle, prosessere og benytte din personlige data til direktemarkedsføring, som utsendelse av medlemsinformasjon, treningstips, rabattkoder, individuelle spesialtilbud og relevant informasjon rundt kampanjer og spesialtilbud. Denne kommunikasjonen vil bli sendt via SMS og epost, basert på hvilken kanal du har samtykket til å motta informasjon via. SMS kan bare sendes til mobiltelefoner som har norsk telefonnummer.

Informasjonen du oppgir vil bli brukt utelukkende til å gi deg bedre service, tilbud og en bedre handleopplevelse hos oss i Spenst Norge. Din personlige data vil ikke bli gitt videre til tredjeparter.

Du har rett til å bli informert om dine personlige data som er lagret hos Spenst Norge, uavhengig av hvordan det har blitt lagret. Du har mulighet til å kreve dine data slettet til enhver tid. 

Har du spørsmål om Fordelsklubb-medlemskapet? Send gjerne en e-post til vår kundeservice post@spenst.no.