Gruppetrening byr på et hav av ulike muligheter og variasjoner, og er derfor et effektivt verktøy på veien til å nå dine personlige treningsmål.

Vektreduksjon

Det mest effektive for vektnedgang er å kombinere styrke- og kondisjonstrening. Styrketreningen øker forbrenningen i hvile, og den økte muskelmassen hjelper deg å forbrenne kalorier som du gjør ved kondisjonstrening. Mange gruppetimer er lagt opp for denne kombinasjonen.

TreningMotivasjon

Gruppetrening gir deg en unik variasjonsmulighet til å finne det du kan trives med, og det å trene sammen med andre, øker motivasjonen! Du trenger ikke planlegge treningsøkten din selv, instruktøren har et ferdig treningsprogram til deg, og er din motivator. 

Utfordring

Du vil finne gruppetimer som utfordrer deg på alle måter, både fysisk og psykisk – balanse, stabilitet, styrke, cardio, koordinasjon, hurtighet, spenst, reaksjonsevne, smidighet, tålmodighet, viljestyrke osv.

Opptrening

Har du vært syk, skadet eller bare borte fra trening en god stund, kan gruppetrening være et lurt sted å begynne. Alle gruppetimene har ulike nivåer, og enkle gruppetimer kan være effektive for å komme i gang igjen med treningen og få tilbake mestringsfølelsen.

Nybegynner

I gruppetrening vil du lære grunnleggende teknikk – både innen styrke og kondisjon – og få innsikt i hvordan man bør trene mest mulig effektivt og skadefritt. Det er sosialt og hyggelig. Det er en trygg arena for å starte din egen treningskarriere og nå dine mål.

Skape vaner

Du øker sjansene dine for å trene fast hver uke, vellykket trening handler om å lage seg gode vaner.

Sosialt

Det sosiale og morsomme ved trening bidrar til godt humør, trivsel, glede, ”stå-på-vilje”, og følelse av mestring. Det å være en del av et sosialt felleskap, fremmer den indre motivasjonen – du får lyst til å komme tilbake uke etter uke.